Au trecut 3 luni de la ultimul spectacol in Hartwall Arena si lucrurile se calmeaza in sfarsit. Am rasfoit versiunea inca neterminata a viitoarei carti Nightwish. Am fost foarte impresionat. M-a facut sa ma simt nostalgic, fericit, rusinat si trist in acelasi timp. Autorul este Dl. Mape Ollila iar cartea se finalizeaza chiar in timp ce vorbim. Versiunea finlandeza va fi editata in mai. Si DVD-ul “End of an Era” va fi lansat mai tarziu anul acesta, dar nu avem nici o informatie inca despre data exacta.

In prezent sunt ocupat cu scrierea cantecelor pentru urmatorul album Nightwish. Pana acum am 14 piese. Particip de asemenea la albumul solo al lui Timo Rautiainen, noul album For My Pain si la cateva specacole live Kotiteollisuu. Cu Nightwish vom incepe repetitiile la noile piese in iunie, si vom intra in studio in septembrie. Vom scrie din nou un jurnal pe web-site pentru ca voi sa stiti ce se intampla in studio. Noul homepage Nightwish va vedea in curand lumina zilei.

In momentul de fata Emppu are propriile lui proiecte auxiliare, Marco lucreaza la noul album Tarot iar Jukka e ocupat cu noul sau proiect, care nu e legat de muzica.

Noua cantareata va fi anuntata prin acest site, cand va veni vremea. Va rog sa nu dati crezare nici unui zvon care nu e confirmat pe aceasta pagina.

Sus spiritul,

Tuomas