Putin sunt cei care stiu cat de placut impresionati au fost suedezii de la Therion dupa concertul de anul trecut de la Bucuresti. Christofer Johnsson a declarat (oficial si neoficial, in presa si pe forumul www.megatherion.com): “In 19 ani de cariera, nu am avut un concert mai bine organizat decat acesta. Totul a mers ca o combinatie intre ritmul unui mars german si precizia unui ceasornic elvetian”. Ca urmare, nici macar nu a fost nevoie sa ii intrebam daca mai revin, fiindca ei ne-au inclus “de la sine inteles” pe lista de concerte a noului turneu, ce va avea loc dupa lansarea urmatorului album! Iar cand un Nordic promite ceva, poti sa fi sigur ca asa va fi!

I-am reintalnit pe “Riders of Theli” pe 2 martie la festivalul Metalmania/Budapesta, unde Therion a fost cap de afis (alaturi de Anathema, Moonspell, Nevermore, Soilwork, etc). Discutand despre “ochelarii de cal” prin care muzica este privita in Romania si despre cum multi “critici” au fost depasiti de intrebarea noastra privind legatura dintre muzica si medicina, mastermind-ul Therion ne-a raspuns succint: “Noi vom veni sa aratam aceasta legatura prin muzica noastra!” Thank you Therion! Va mai spunem doar ca pregatim cateva surprize de proportii in legatura cu concertul viitor… Data si locatia concertului inca nu au fost stabilite, dar vor fi anuntate la momentul potrivit!

Despre legatura dintre muzica, sanatatea emotionala si mentala cat si despre ascultarea constienta a muzicii puteti afla mai multe din rubrica Muzica si vindecarea de pe pagina principala, si de pe link-ul :

http://www.shareintl.org/archives/health-healing/hh_abmusico.html